Reviews

Wat vinden anderen van mijn coaching

Ik had echt iemand nodig die mij een begreep en liet zien waar ik zelf de verandering kon zijn. Hoe ik voor mezelf kon kiezen zonder anderen teleur te stellen, tenminste, zonder mij daar rot onder te voelen.

Inge haar methodes zijn heel doeltreffend en daardoor blijf je ze ook toepassen omdat je heel snel ziet dat het resultaat heeft. En je kan het eigenlijk niet verkeerd doen, als je weer eens terugvalt pak je jezelf zo weer op door de methodes weer te gaan toepassen, super makkelijk!

Shannon -

Ik heb wel even getwijfeld of ik zoiets als dit nodig had. Je denkt toch snel, ik weet het wel... Maar ik ben heel blij dat ik mij heb laten coachen door Inge.
Ze is prettig in de omgang en geeft je de ruimte om het zelf te ontdekken en je te ontwikkelen.

Het gaf mij de inzichten die ik miste waardoor het echt makkelijker werd om mezelf te omarmen als HSP. Daardoor is mijn leven nu een stuk makkelijker en daar was ik wel aan toe.

En je hebt er in de toekomst ook altijd wat aan, ook ik val nog wel eens terug in mijn oude patronen maar weet mezelf dan weer snel op het juiste pad te krijgen door de technieken die Inge mij heeft geleerd.

Sandra -


Dankzij Inge ben ik erachter gekomen dat ik Hoog sensitief ben. En nog belangrijker, hoe ermee om te gaan.
Van inzichten naar concreet advies, met haar coaching bied ze het totaal pakket aan.

Ze geeft veel waarde in haar trajecten en ik kon merken dat ze echt met jou persoonlijk bezig is en veel op maat voor je maakt.
Ik ben begonnen met de instap cursus en daarna een vervolg traject gedaan en het was voor mij echt de investering waard!

Esther -

Ik had altijd erg veel moeite om voor mezelf te kiezen waardoor mensen makkelijk misbruik van mij maakte.
Dankzij een Online programma van Inge heb ik nu geleerd dat mijn grenzen aangeven iets is dat ik aan mezelf verplicht ben om te doen.

Ik voelde mij erg op mijn gemak en veilig bij Inge, en ze ziet altijd wat je nodig hebt en maakt daar passende opdrachten en oefeningen bij.
Ik raad haar zeker aan!

Joke -

De coaching van Inge heeft mij echt geholpen mijn weg in te vinden in mijn Hoog gevoeligheid en te snappen wat er gebeurt in mijn hoofd en hoe ik dat kan ombuigen.

Ze heeft een hele makkelijke maar effectieve methode bedacht om dat voor elkaar te krijgen en nu weet ik hoe ik iets beters kan denken!
Ook weet ik nu hoe ik het voor mij kan laten werken en dat is mijn mijn werk echt heel handig dus dit was een goede investering!

Maroesja -